Tillbaka

Måndag
Dansk sjömansbiff med inlagd gurka
Bräckt falukorv med stekt ägg, inlagd gurka & stekt potatis
Panerad spättafilé med remouladsås & kokt potatis
Pasta med kyckling, grönsaker, curry & grädde

Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk alternativt löksås och kokt potatis
Strimlad högrevsgryta med bacon, syltlök & ris
Fisk rullader med grönsparris, räkor, vitvinsås & kokt potatis
Spaghetti Bolognese

Onsdag
Cordon Bleu schnitzel fylld med ost & skinka, serveras med gröna ärtor, rödvinsås & stekt potatis
Lunchkorv fylld med Boston ost, rödvinsås & potatismos
Operakällarströmming med skirat smör, lingonsylt och potatismos
Pasta med biff, grönsaker, grädde & sambal (stark)

Torsdag
Ärtsoppa/gulaschsoppa med pannkakor, grädde och pannkakssylt
Stekt kycklingfilé med mexikansksås, tzatziki & ris
Viltskavsgryta med grönsaker, lingonsylt & potatis
Ägg panerad kummelfilé med hummersås & kokt potatis
Pasta Al Greco med oxfilé, grönsaker, fetaost, grädde & sambal(stark)

Fredag
Fläsknoisette med pepparsås, kokta haricoverts & råstekt potatis
Pljeskavica med hackad lök, gräddfil, ajvar och rösti potatis
Laxfjäril med hollandaisesås & kokt potatis
Pasta Carbonara

Priser:
Dagens lunch 120:-
inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe/te & kaka.
Mat för avhämting.
Pensionärs lunchpris. 110:-

Sidan är utvecklad av Trinax AB