Tillbaka

Måndag
Dansk sjömansbiff med inlagd gurka
Kyckling schnitzel med rödvinsås, gröna ärtor & stekt potatis
Panko panerad gösfilé med kantarellsås & kokt potatis
Pasta Bolognese

Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk alternativt löksås och kokt potatis
Fransk biff bourgogne (strimlad biff, bacon & champinjoner) serveras med ris
Skaldjurs gratinerad fisk med kokt potatis
Pasta al greeco med oxfilé, champinjoner, fetaost, grädde & sambal(stark)

Onsdag
Fläsk schnitzel med rödvinsås, gröna ärtor & stekt potatis
Viltskavsgryta med grönsaker, lingonsylt & potatis
Operakällarströmming med skirat smör, lingonröra och potatismos
Pasta à la Romana med kyckling, rödlök, paprika, zucchini & grädde

Torsdag
Ärtsoppa/gulaschsoppa med pannkakor, pannkakssylt och grädde
Oxstek med rosépepparsås, inlagd gurka & råstekt potatis
Lever Anglais (bacon, purjilök, capris) serveras med råstekt potatis
Pocherad spättafilé med vitvinssås & kokt potatis
Pasta med fläsk, bacon & grädde

Fredag
Skomakarlåda (bacon, purjolök, rödvinsås) & potatismos
Pljeskavica med hackad lök, ajvar, gräddfil och rösti potatis
Rimmad lax med dillstuvad potatis
Pasta Carbonara

Priser:
Dagens lunch 120:-
inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe/te & kaka.
Mat för avhämting.
Pensionärs lunchpris. 110:-

Sidan är utvecklad av Trinax AB