Tillbaka

Måndag
Dansk sjömansbiff
Korvstroganoff med gräddfil & ris
Stekt gösfilé serveras med smörstekta rödbetor, capris & kokt potatis
Spaghetti Bolognese

Tisdag
Stekt fläsk med lingonsylt och raggmunk, alternativt löksås och kokt potatis
Skånsk kalops med rödbetor & kokt potatis
Gratinerad torskfilé med räkor, sparris & kokt potatis
Kyckling pasta med spenat, soltorkad tomat & grädde

Onsdag
Marinerad kycklingfilé, fylld med paprika, spenat & lök. Serveras med tzatziki, tomatsås & ris
Isterband med dillstuvad potatis & rödbetor
Operakällarströmming serveras med skirat smör, lingonsylt och potatismos
Pasta med oxfilé, grönsaker, grädde &sambal (stark)

Torsdag
Ärtsoppa/gulasch soppa med pannkakor, grädde och pannkakssylt
Kalvstek med gräddsås, svartvinbärsgelé & stekt potatis
Fish & chips
Pasta med fläskfilé, bacon, champinjoner & grädde

Fredag
Biff Rydberg med hackat lök, pepparrotskräm & tärnad potatis
Pljeskavica serveras med hackat lök, ajvar, gräddfil & rösti potatis
Rimmad lax med dillstuvad potatis
Pasta Carbonara

Priser:
Dagens lunch 120:-
inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe/te & kaka.
Mat för avhämting.
Pensionärs lunchpris. 110:-

Sidan är utvecklad av Trinax AB