Tillbaka

Måndag
Hackad biff med kantarellsås, kokta Hari couverts & stekt potatis
Currystuvad kyckling med grönsaker & ris
Stekt abborre serveras med remouladsås & kokt potatis
Pasta fläskfilé med bacon & grädde

Tisdag
Stekt fläsk med lingonsylt och raggmunk, alternativt löksås och kokt potatis
Kött & grönsaksgryta serveras med gräddfil och ris
Isterband med dillstuvad potatis & rödbetor
Kokt flundrafilé med hummersås & kokt potatis
Pasta med kyckling, spenat & grädde

Onsdag
Piccata Milanese serveras med tomatsås & ris
Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg & rödbetor
Operakällarströmming serveras med skirat smör, lingonsylt och potatismos
Pasta med räkor, purjolök, curry & grädde

Torsdag
Ärtsoppa/gulaschsoppa med pannkakor, grädde och pannkakssylt
Oxstek provencale serveras med inlagd gurka & potatis gratäng
Kyckling schnitzel med rödvinsås, gröna ärtor & pommes
Lätt panerad spättafilé serveras med dillmajonäs & kokt potatis
Pasta Bolognese med fetaost

Fredag
Fläskfilé Oscar med rödvinsås, räkor, sparris, bearnaise & klyft potatis
Pljeskavica serveras med hackad lök, ajvar, gräddfil och rösti potatis
Gravad lax med hovmästarsås & kokt potatis
Pasta Carbonara

Priser:
Dagens lunch 120:-
inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe/te & kaka.
Mat för avhämting.
Pensionärs lunchpris. 110:-

Sidan är utvecklad av Trinax AB