Tillbaka

Måndag
Bacon lindade oxjärpar med gräddsås, lingonsylt & stekt potatis
Viltskav gryta serveras med lingonsylt & potatismos
Panerad uerfilé med remouladsås & kokt potatis
Pasta fläskfilé med grönsaker, bacon & grädde

Tisdag
Stekt fläsk med lingonsylt och raggmunk, alternativt löksås och kokt potatis
Kokt pepparrotskött serveras med kokt potatis
Porscherad spättafilé serveras med vitvinsås & kokt potatis
Lasagne al forno

Onsdag
Cordon bleu schnitzel serveras med gröna ärtor, rödvinsås & stekt potatis
Operakällarströmming serveras med skirat smör, lingonsylt och potatismos
Korvstroganoff serveras med gräddfil & ris
Pasta oxfilé med grönsaker, soltorkade tomater & grädde

Torsdag
Ärtsoppa/gulaschsoppa med pannkakor, grädde och pannkakssylt
Flygande Jakob med banan, jordnötter, tomat & gräddsås
Hemlagade kåldolmar med gräddsås, lingonsylt & kokt potatis
Sparris gratinerad torskfilé serveras med kokt potatis
Vegetarisk pasta med fetaost

Fredag
Marinerad entrecoté serveras med pepparsås & råstekt potatis
Pljeskavica serveras med hackad lök, ajvar, gräddfil och rösti potatis
Lax pudding med skirat smör
Pasta Carbonara

Priser:
Dagens lunch 120:-
inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe/te & kaka.
Mat för avhämting.
Pensionärs lunchpris. 110:-

Sidan är utvecklad av Trinax AB