Tillbaka

Måndag
Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt & kokt potatis
Gräddstuvad pyttipanna serveras med rödbetor & stekt ägg
Äggpanerad kungsflundrafilé serveras med dansk remouladsås & kokt potatis
Pasta med kyckling, grönsaker & grädde

Tisdag
Stekt fläsk med lingonsylt och raggmunk, alternativt löksås och kokt potatis
Curry stuvad kyckling med ris
Kokt torskfilé med dragonsås & kokt potatis
Pasta med biff, grönsaker, grädde & sambal(stark)

Onsdag
Corden bleu schnitzel serveras med gröna ärtor, rödvinsås & stekt potatis
Viltskavsgryta med lingonsylt & potatismos
Operakällarströmming serveras med skirat smör, lingonsylt & potatismos
Vegetarisk pasta med fetaost

Torsdag
Ärtsoppa/gulaschsoppa med pannkakor, grädde och pannkakssylt
Biryani med färska biffar, risotto & tomatsås
Korvstroganoff med gräddfil & ris
Mandeltorsk med skirat smör, pepparotskräm & kokt potatis
Penne con carne(oxfilé & grönsaker)

Fredag
Biff mexikana med jalapeno & stekt potatis
Pljeskavica med ajvar, hackat lök, gräddfil och rösti potatis
Laxpudding med skirat smör
Pasta Carbonara

Priser:
Dagens lunch 120:-
inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe/te & kaka.
Mat för avhämting.
Pensionärs lunchpris. 110:-

Sidan är utvecklad av Trinax AB