Tillbaka

Måndag
Helstekt fläskfilé serveras med kantarellsås, kokta grönsaker och klyft potatis
Panerad flundrafilé serveras med dill majonnäs och kokt potatis
Prinskorv med stuvad spenat, inlagd gurka och stekt potatis
Pasta med skaldjur, tomatsås och lax

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk, serveras med lingonsylt alternativt löksås och kokt potatis
Fransk köttgryta med syltlök, champinjoner och kokt potatis
Kalv lever Anglaise (kapris, bacon, purjolök) serveras med lingonsylt och kokt potatis
Gratinerad torskfilé serveras med sparris och kokt potatis
Pasta med fläsk och grönsaker

Onsdag
Wallenbergare serveras med gräddsås, lingon, gröna ärter och potatismos
Pulled Kyckling med tomatsås, gräddfil och ris
Operakällarströmming serveras med lingonsylt, skirat smör och potatismos
Pasta med biff, grönsaker, gorgonzola och grädde

Torsdag
Ärtsoppa/kycklingsoppa med pannkakor, grädde och pannkakssylt
Flygande Jakob serveras med ris
Isterband serveras med rödbetor och dillstuvad potatis
Stekt abborrfilé serveras med remouladsås och potatis sallad
Vegetarisk Pasta med fetaost

Fredag
Skomakarlåda (bacon, purjolök, Capris) serveras med rödvinssås och potatismos
Pljeskavica serveras med hackad lök, gräddfil, ajvar och rösti potatis
Gravad lax med hovmästarsås och kokt potatis
Spaghetti Carbonara

Priser:
Dagens lunch 120:-
inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe/te & kaka.
Mat för avhämting.
Pensionärs lunchpris. 110:-

Sidan är utvecklad av Trinax AB