Tillbaka

Måndag
Wienerschnitzel med rödvinsås, ansjovis, kapris, gröna ärtor och stekt potatis
Köttfärslimpa med gräddsås, svartvinbärsgelé och kokt potatis
Kokt kalvkött i dillsås, serveras med kokt potatis
Lätt panerad torskfilé serveras med gubbröra och kokt potatis
Pasta Pollo med kyckling, purjolök, spenat och soltorkade tomater i kryddig tomatsås

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk, serveras med lingonsylt alternativt löksås och kokt potatis
Isterband med rödbetor och persilja stuvade potatis
Pannbiff med champinjonsås och kokt potatis
Gratinerad kungsflundrafilé serveras med purjolök, kantareller och kokt potatis
Pasta con carne med fläsk, rödlök, kantareller och gorgonzola

Onsdag
Wallenbergare serveras med potatismos, gröna ärtor och brynt smör
Lövstek med vitlökssmör, bearnaise och stekt potatis
Kycklinggryta med champinjoner, fetaost, paprika, stekt haricots verts och ris
Panerad rödspätta serveras med remouladsås och kokt potatis
Hemlagad lasagne

Torsdag
Ärtsoppa med pannkakor serveras med grädde och pannkakssylt
Lammfärsbiffar med mynta, tzatziki. rosmarin sås och klyft potatis
Kalops serveras med rödbetor och kokt potatis
Stekt strömmingsfilé skirat smör, lingon och potatis puré
Biff Pasta med grönpepparsås

Fredag
Stekt fläsk kotlett med timjan, vitlök, kantarellsås och klyft potatis
Pljeskavica med ajvar, gräddfil, hackad lök, bearnaise och rösti potatis
Korv stroganoff med ris
Regnbågsfilé serveras med vit sparris, hummersås och pressad potatis
Salmone med purjolök, spenat och kokt potatis

Priser:
Dagens lunch 120:-
inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe/te & kaka.
Mat för avhämting.
Pensionärs lunchpris. 110:-

Sidan är utvecklad av Trinax AB