Tillbaka

Måndag
Varm rostbiff med rödvinsås och potatisgratäng
Köttfärslimpa med rosé & grönpepparsås, inlagd gurka, serveras med ugnstekt potatis
Flygande Jakob serveras med ris
Smörstekt uerfilé med dillmajonäs, citron och kokt potatis
Skaldjurspasta med purjolök, tomat och grädde

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk, serveras med lingonsylt alternativt löksås och kokt potatis
Grillstuvad pyttipanna, stekt ägg och rödbetor
Oxstek med champinjonsås, rårörda lingon och stekt potatis
Vittvins ångad torskfilé med skirat smör, pepparrot, citron och kokt potatis
Vegetarisk Pasta toppat med parmesanost

Onsdag
Wienerschnitzel med rödvinsås, gröna ärtor, citron och stekt potatis
Korv stroganoff med ris
Kalvfärsjärpar med skogssvampsås, svartvinbärsgelé och kokt potatis
Smörstekt gösfilé med skagenröra, citron och kokt potatis
Pasta kyckling, grönsaker och currysås

Torsdag
Ärtsoppa med pannkakor serveras med grädde och pannkakssylt
Lammstek med provencalesås, toppat med vitlökssmör och råstekt potatis
Boeuf Bourguignon serveras med syltlök, champinjoner och kokt potatis
Ugnsbakad laxfilé med curry remoulad, citron och kokt potatis
Pasta Carbonara

Fredag
Svenskbiff med lökskysås, och stekt potatis
Pljeskavica serveras med hackat lök, ajvar, gräddfil och rösti potatis
Kyckling broccoli gratäng serveras med kokt potatis
Ägg panerad kummelfilé serveras med tomatsås och ris
Pasta oxfilé med grönsaker och rödvinsås

Priser:
Dagens lunch 120:-
inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe/te & kaka.
Mat för avhämting.
Pensionärs lunchpris. 110:-

Sidan är utvecklad av Trinax AB